Prisgaranti

Vi matcher pris til våre konkurrenter! Du som kunde skal være trygg på at vi har konkurransedyktige priser. Har du fått lavere pris fra en konkurrent, matcher vi den prisen, på produkter vi lagerfører.

Klimavennlig

PVC er anerkjent av FN kommisjon for bærekraftig utvikling. PVC er fullstendig resirkulerbart. PVC har en rekke godkjenninger i Europa for kontakt med matvarer og innenfor medisinsk utstyr, samt oppbevaring av blodceller fra mennesker. Eksempel Karbonfotavtrykk ved produksjon av 1kg PVC er ca. 1,9kg, ved Ost ca. 11kg. Ved resirkulering blir karbonfotavtrykk etter PVC enda lavere. PVC gjerde varer over 25 år. Osten forsvinner samme dag, hvis den er god. Hovedingrediens i PVC er salt, ca. 57%.

Livstidsgaranti

PVC som brukes i Gjerdemannen sine produkter er produsert hos vår samarbeidspartner i Østen. Det brukes 100% ren PVC, ikke resirkulert. Det er høyt innhold av TiO2 (minimum 10%). Den er tilsatt UV filter (UV531) og en blyfri Ca/Zn stabilisator. Under høy temperatur produseres dette i topp moderne ekstruderingsmaskin. Innhold og produksjonsmetode gjør at materialet er innenfor ASTM standard.

Enkelt forklart. Materialet vi bruker tåler UV stråling, det har en høy strekkfasthet. Vi gir derfor 25 års garanti på vår PVC. Hvis du som kunde mener å finne feil på produkter levert av oss, må du ta kontakt med oss snarest. Vi vil erstatte produkt hvis det er feilvare, med nytt produkt, eller ved at kjøpesum refunderes. Du vil ha et fint gjerde i mange år! Det du må gjøre er å vaske med produkt godkjent for PVC, ca. en gang i året, eller ved behov. Euro Wind AS erstatter ikke produkter som blir ødelagt av naturkatastrofer, ekstrem vær, feilmontering, skadelige kjemikalier, eller hvis naboen kjører på gjerdet ditt.

Produkter

Gjerder

Levegg

Festemateriell

LED lys

Porter

Spesialløsninger

Stolper

Tilbehør