Vi har solgt over 100 000 meter gjerder, rekkverk og levegger. Vi har mange fornøyde kunder, både private og bedrifter. Et lite utdrag av superlativer kan vi unne oss! Henriette S.: Vi er superfornøyd med Euro Wind. Fantastisk god service, dyktige folk som selger et super produkt! Gunnar M.: Profesjonell og faglig hjelp, og god hjelp ved henting gjorde dette til en fornøyelse. lett og montere og pent ble det! Atle S.: Aldri ett nei å få! Kjappe, hyggelige, løsningsorienterte.. det er vel bare forbokstaven! har bestilt to ganger, og blir en tredje straks:) Ali K.: Perfekt. Passer veldig bra. Takk.

Produktinnhold

PVC som brukes i Gjerdemannen sine produkter er produsert hos vår samarbeidspartner i Østen. Det brukes 100% ren PVC , ikke resirkulert. Det er høyt innhold av TiO2 (minimum 10%). Den er tilsatt UV filter ( UV531) og en blyfri Ca/Zn stabilisator. Under høy temperatur produseres dette i topp moderne ekstruderingsmaskin. Innhold og produksjonsmetode gjør at materialet er innenfor ASTM standard. Hovedingrediensen i vår PVC er salt, ca. 57 %. Enkelt forklart: Materialet vi bruker tåler UV stråling, det har en høy strekkfasthet og tåler store temperaturvariasjoner. Vi gir derfor 25 års garanti på vår PVC. Du vil ha et fint gjerde i mange år!

Hvorfor PVC?

Det er flere gode grunner til å velge gjerder i PVC. Det viktigste er kanskje at det er meget enkelt å vedlikeholde. Det krever ingen skraping eller maling, for å rengjøre trengs kun såpevann og en spyleslange, eller høytrykkspyler. Vaskes ca. en gang i året, eller etter behov. Rekkverk i PVC ser veldig bra ut år etter år, og prisen er behagelig for lommeboken! Materialet er av meget god kvalitet, og vi gir 25 års garanti på fargen. Andre fordeler er at du kan kombinere levegger, gjerder og porter. Alt i PVC og samme stil, slik at designet er gjennomgående, og vedlikeholdsfritt! I tillegg kan man trekke kabler skjult i gjerdet, for montering av LED-lys.

Trenger IKKE male eller beise.

Påvirkes IKKE av muggsopp, vann, kulde, varme.

Mer fritid, mindre vedlikehold.

Klimavennlig.

Uforpliktende tilbud:
Ta noen bilder av ditt prosjekt, og lag en enkel skisse med mål. Vi kan da prosjektere, og gi deg et godt tilbud. Vi kan også ordne med transport til rimelige priser i hele Norge.

Produkter

Gjerder

Levegg

Festemateriell

LED lys

Porter

Spesialløsninger

Stolper

Tilbehør