Alt som står ute i vår frie natur blir skittent av eksos, naboen, eller noe annet. Vask derfor gjerdet ca. en gang i året. Du kan benytte såpevann, høytrykksspyler, vanlig spyleslange. Vi selger også produkter til dette hvis det er ønskelig.

EN VIKTIG TING, når du spyler og rengjør ditt gjerde, så smiler, plystrer og nynner du på gamle Grand Prix låter, eller noe annet. Naboen din er ikke så blid, for han står sikkert og skraper og maler sitt gjerde hele sommeren!

Det er nesten som en drøm;

  • Vedlikeholdsfri stakitt
  • Vedlikeholdsfrie gjerder
  • Vedlikeholdsfritt rekkverk
  • Vedlikeholdsfri levegg

Det er virkelig lett å ta vare på PVC gjerder og porter. Vi anbefaler som nevnt over at du vasker gjerdet med såpevask omtrent en gang i året. Annet vedlikehold enn dette er ikke nødvendig. PVC påvirkes ikke av muggsopp, vann, kulde eller varme. Våre PVC rekkverk og andre produkter holder seg veldig flotte i lang tid. Tenk å kunne slippe å skrape og male gjerdet, men heller benytte tiden til noe mer hyggelig som å nyte sommersolen med familie og venner.

En annen ting som er positivt med PVC gjerder er at dersom du skulle være uheldig å få en ripe i gjerdet, er det fremdeles hvitt der ripen er. Vi har lang garanti på våre produkter, blant annet har vi 10 års garanti på fargen og falming. Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på vedlikeholdsfrie gjerder.

For rengjøring av våre PVC produkter anbefaler vi; Idealvask fra Selaclean

Produkter

Gjerder

Levegg

Festemateriell

LED lys

Porter

Spesialløsninger

Stolper

Tilbehør