1. Hjem
  2. Om
  3. Hvorfor PVC?

Hvorfor PVC?

Produktinnhold

PVC som brukes i Gjerdemannen sine produkter er produsert hos vår samarbeidspartner i Østen. Det brukes 100% ren PVC , ikke resirkulert. Det er høyt innhold av TiO2 (minimum 10%) . Den er tilsatt UV filter ( UV531) og en blyfri Ca/Zn stabilisator. Under høy temperatur produseres dette i topp moderne ekstruderingsmaskin. Innhold og produksjonsmetode gjør at materialet er innenfor ASTM standard. Hovedingrediens i vår PVC er salt ca57%. Enkelt forklart: Materialet vi bruker tåler UV stråling, det har en høy strekkfasthet og tåler store temperaturvariasjoner. Vi gir derfor 25 års garanti på vår PVC. Du vil ha et fint gjerde i mange år!

Hvorfor PVC?

Det er flere gode grunner til å velge gjerder i PVC. Det viktigste er kanskje at det er meget enkelt å vedlikeholde. Det krever ingen skraping eller maling, for å rengjøre trengs kun såpevann og en spyleslange, eller høytrykkspyler. Vaskes ca. en gang i året, eller etter behov. Rekkverk i PVC ser veldig bra ut år etter år, og prisen er behagelig for lommeboken! Materialet er av meget god kvalitet, og vi gir 25 års garanti på fargen. Andre fordeler er at du kan kombinere levegger, gjerder og porter. Alt i PVC og samme stil, slik at designet er gjennomgående, og vedlikeholdsfritt! I tillegg kan man trekke kabler skjult i gjerdet, for montering av LED-lys.

Trenger IKKE male eller beise.
Påvirkes IKKE av muggsopp, vann, kulde, varme.
Mer fritid, mindre vedlikehold.
Klimavennlig. PVC er anerkjent av FN som bærekraftig utvikling.

Uforpliktende tilbud

Ta noen bilder av ditt prosjekt, og lag en enkel skisse med mål. Vi kan da prosjektere, og gi deg et godt tilbud. Vi kan også ordne med transport til rimelige priser i hele Norge.

Alternativ, eller kombinasjon
Sjekk ut bilder og info på vår hjemmeside, for tips til hvordan vedlikeholdsfrie gjerder, porter, levegg osv. kan kombineres. Vi tilbyr også spesialtilpassede rekkverk, som kan produseres på vår datastyrte CNC maskin. Det kan også være lurt å se på vår Facebook-side for flere tips til hvordan produktene kan kombineres. Der kan du se masse bilder fra kunder over hele landet som vi har levert til. Du finner nok raskt et gjerde produkt som du liker. Du kan kontakte oss på telefon eller mail, så finner vi en løsning for deg.

Hvis du lager en enkel skisse, med mål og relevant info (ta et bilde eller to så er det også supert). Send forespørselen til Gjerdemannen Tormod og han vil lage en oversikt over materialbehov og pris på nytt gjerde.

Du kan gjerne bruke vårt kontaktskjema for et uforpliktende tilbud. Vi jobber med gjerder hver dag og ser kjapt hva du trenger, og vi vil gjøre det vi kan for at du får en god løsning til en fornuftig pris. Vi løser det meste som skrå partier ukurante vinkler, opp trapper, høydeforskjeller, og andre spesial løsninger.

Vi har alle averterte produkter på lager i Bergen. Vi produserer kjapt spesialløsninger og leverer i løpet av kort tid. Les gjerne mer om lager og frakt her.

Produkter

Gjerder

Levegg

Festemateriell

LED lys

Porter

Spesialløsninger

Stolper

Tilbehør